Penthaus - apartmani KORD2, smešteni su u strogom centru Inđije u okviru ekskluzivnog kompleksa TQ VEGAS. Opština Inđija se nalazi u Sremu, na južnim obroncima Fruške gore. Pozicionirana idealno, u srcu Srema na raskrsnici glavnih puteva. Pored privrednog značaja, regija je izuzetno bogata prirodnim resursima što čini Inđiju idealnom kako za poslovne posetioce tako i za ljubitelje prirode i dobrog odmora.
Na površini od 384 km² živi oko 47.000 stanovnika različitih nacionalnosti, raspoređenih u 11 naselja: Inđija, Beška, Novi Slankamen, Novi Karlovci, Krčedin, Čortanovci, Maradik, Ljukovo, Stari Slankamen, Jarkovci i Slankamenački Vinogradi. Kako je smeštena na pola puta između Beograda i Novog Sada, na mestu gde se ukrštaju značajni evropski koridori – autoput E-75 i reka Dunav, njen turističko-geografski položaj veoma je povoljan.

UDALJENOST
AUTO PUT A1

autoputlogo

9 min/ 11 km

UDALJENOST
BEOGRAD

beograd-logo

38 min / 42 km

UDALJENOST
NOVI SAD

novisadlogo

31 min / 29 km

UDALJENOST
REKA DUNAV

reke

12 min / 10 km

UDALJENOST
AERODROM

erodrom

36 min / 40 km

Privreda - jedna od najrazvijenijih opština Srbije.

privredaindjija
Danas je opština Inđija jedna od najrazvijenijih opština Srbije. Dominantne privredne grane su poljoprivreda, industrija, mala privreda (proizvodno i uslužno zanatstvo), trgovina i turizam. Inđija je takođe jedan od najuspešnijih gradova u Srbiji po pitanju privrednog razvoja, koja važi za izvanrednu odrednicu za privredna ulaganja (investicije).
Početkom 2008. godine magazin „Fajnenšel tajmz (Financial Times)“ dodelio je nagradu opštini Inđija i svrstao je na listu 25 najboljih evropskih destinacija za strana ulaganja.

Kultura

Scena-fest-3

Inđija kao centar jedne od najnaprednijih opština u Srbiji, zahvaljujući svom ubrzanom razvoju, prerastao je u modernu urbanu sredinu. To je grad bogatog kulturnog života, u kome se tokom cele godine organizuju brojna kulturna dešavanja, sa akcentom na muzičke festivale. Inđija je poznata kao dobar organizator velikih događaja kao što je nezaboravni koncert Red Hot Chili Peppers i tradicionalni Scena fest koji iz godine u godinu pomera standarde kulture.

Turizam - bogata istorija

spomenik
Mnogobrojni kulturno-istorijski spomenici, od praistorije do novijeg vremena, svedoče o burnoj prošlosti ovog područja. Iako naseljenost teritorije opštine datira iz praistorije, prvi pisani podaci o samom naselju Inđija potiču iz sredine XV veka. Ostaci rimskih i srednjovekovnih utvrđenja i spomenik Slankamenačkoj bici govore o strateškom značaju ovog područja uz Dunav, koji je kroz istoriju predstavljao granicu različitih imperija.

PRIRODA

priroda

Ne propustite uživanje na obali Dunava, njegovim rukavcima, adama i peščanim plažama. Slikovita naselja na obali pružiće vam priliku da se zabavite, razonodite i svakako dobro jedete. Poznata Krčedinska ada i netaknuta priroda dunavskih rukavaca razlog su da posetite Krčedin. Brojni restorani učinili su Bešku privlačnom za one koji vole da uživaju u ribljim specijalitetima i prelepom prirodnom ambijentu. Čortanovce, izletište u okviru Nacionalnog parka Fruška gora, smešteno na obali Dunava, preporučujemo ljubiteljima sporta i rekreacije. Kampovanje, pešačenje, vožnja bicikla i brodića, plivanje, pecanje, lov... samo su neke od aktivnosti koje vam ova naselja nude...